Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

Viisi syytä valita as3 Miten AS3:n outplacement eroaa kilpailijoistaan?

Outplacement-valmennuksia tarjoavat monenlaiset yritykset. Helpottaaksemme päätöksentekoasi haluamme kertoa mikä erottaa meidät kilpailijoistamme ja mikä on meille tärkeää valmennusten toteuttamisessa.

1. Keskitymme valmennettavan tarpeisiin 

Outplacement-valmennuksiemme taustalla on hiottu, ammattilaisten suunnittelema prosessi ja materiaalit. Lisäksi henkilökohtainen valmentaja keskittyy juuri niihin aiheisiin, jotka ovat valmennettavalle tärkeimpiä.

Tyypillisesti jotkut valmennettavamme joutuvat käsittelemään itse muutoksen herättämiä tunteita paljonkin, kun taas toisille tärkeintä ovat käytännön työkalut. Valmennuskerran voi käyttää myös esimerkiksi tiettyyn työhaastatteluun valmistautumiseen. Valmennettavamme eivät siis kulje standardoidun prosessin läpi, vaan pyrimme siihen, että kukin saa valmennuksesta suurimman hyödyn itselleen.

 

2.VALMENTAJILLAMME vahva osaaminen ja LAAJA KOKEMUS TYÖELÄMÄSTÄ

Kaikilla valmentajillamme on valmennusosaamisen lisäksi pitkä kokemus liike-elämästä esimies- ja/tai HR-roolissa. Tällä takaamme, että valmentajalla on vahva kokemus työelämästä sekä käytännön rekrytointiosaamista. 

Sertifioimme kaikki valmentajamme myös omassa AS3 Akatemiassamme valmennuskonsepteihimme tasalaatuisuuden varmistamiseksi. 

lue lisää as3 akatemiasta

3. Laadukkaat, monipuoliset ja modernit valmennuskonseptit

Valmennuskonseptimme on kehitetty yhteistyössä Århusin yliopiston kanssa - niillä on siis vahva tieteellinen pohja. 

Tarjoamme valmennettaville käyttöön myös digitaalisen oppimisympäristömme AS3 Portaalin. Siellä valmennettava voi työstää monia asioita itsenäisesti. Tällöin henkilökohtaisissa tapaamisissa voidaan keskittyä hänen kannaltaan olennaisimpiin ja haastavimpiin aiheisiin.

Moniin valmennuksiimme kuuluu myös erilaisia workshoppeja. Nämä AS3:n valmentajien vetämät tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden saada vertaistukea ja verkostoitua muiden työnhakijoiden kanssa. Lisäksi valmennettava saa eri valmentajien näkökulmia työnhakuun, ja hyötyy heidän erikoisosaamisistaan.  

"Sain kannustusta ja uskoa omiin kykyihini sekä rohkeutta työnhakuun. En usko, että olisin ilman valmennusta työllistynyt näin nopeasti." AS3:n Outplacement-valmennettava

4. KESKITYMME SISÄISEEN MUUTOSPROSESSIIN, EMME VAIN TYÖNHAUN TEKNIIKKAAN

Me AS3:lla uskomme vahvasti siihen, että tiedon lisäksi moni esimerkiksi irtisanomisen läpikäynyt henkilö tarvitsee tukea myös muutoksen käsittelyyn.

Muutoksen läpikäyminen vie usein paljon voimavaroja ja alentaa tuottavuutta ja motivaatioita. Oikeanlaisen tuen ja valmennuksen avulla valmennettava ymmärtää ja pystyy käsittelemään muutosprosessiaan tehokkaammin. 

lue lisää sisäisistä muutosprosesseista

5. meillä on lähes 30 vuoden kokemus outplacementista pohjoismaissa ja kansainvälinen kumppani

Meillä on jo lähes 30 vuoden kokemus outplacement-valmennuksesta eri Pohjoismaissa. Pohjoismaiden ulkopuolella AS3:n kumppanina toimii Lee Hecht Harrison (LHH) - maailman johtava työelämän muutosten saralla toimiva yritys. 

Voimme siis taata valmennettaville tukea myös kansainvälisessä työnhaussa. Lisäksi tarjoamme koko 30 vuoden aikana kerryttämämme ammattitaidon valmennettaviemme käyttöön. 

lue lisää kansainvälisestä yhteistyöstämme
AS3 kansainvälisyys kuvituskuva maapallosta

Valmennettavistamme oli tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä outplacement-valmennukseensa vuonna 2020.

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme valmennuksistamme lisää. Jätä meille viesti ja olemme sinuun yhteydessä piakkoin.