Vastuullinen ihmisten johtaminen -kysely. Testaa organisaatiosi tilanne raportin ja työkalujen avulla.

Onnistu ihmisten kanssa Muutosjohtamisen valmennukset

Huomioi henkilöstö, menesty muutoksissa

Henkilöstön motivaation ja työtehon säilyttäminen muutoksen keskellä on kriittistä liiketoiminnalle. AS3:n muutosjohtamisen valmennukset tarjoavat esimiehille ja muutosten avainhenkilöille työkaluja viestiä muutoksesta, kohdata henkilöstön reaktiot ja astua muutosjohtajan rooliin.

 

Uuden oppiminen vie voimavaroja. Kun yrityksessä viedään läpi muutoksia, henkilöstö kuormittuu, heidän motivaationsa voi laskea ja yrityksen sisällä voi herätä vastusta, hämmennystä mutta myös innostusta. 

 

Henkilöiden reaktioita muutokseen voi ennakoida ja kohdata rakentavasti, jolloin muutoksen kuormittavuus vähenee - samoin kuin muutokseen liittyvä tuottavuuden lasku. 

"Kun esimiehet ja muut avainhenkilöt ottavat vastuuta ja näkevät oman roolinsa muutoksessa, myös muu henkilöstö lähtee nopeammin mukaan." Hanna Suoranta, Managing Partner, AS3
Kolme hahmoa kiipeää vuorta ylös muutosjohtaminen
case tieto

Muutosjohtamisen valmennus käytännössä

Tiedon eläkeosaamiskeskus halusi muutoksen läpivientiin alusta asti myös ulkopuolista apua.

tutustu tiedon ja as3:n yhteistyöhön

muutosjohtamisen valmennuksen sisältö ja tavoitteet

Tarjoamme erilaajuisia valmennusohjelmia niin henkilöstölle, esimiehille ja avainhenkilöille kuin yrityksen ylimmälle johdollekin. 

Muutosjohtamisen valmennuksen tavoitteena on lisätä muutoksen johtamisen taitoa pysyvästi, siten että organisaatiosi on ketterämpi myös tulevaisuuden muutoksia varten. Valmennusohjelmat koostuvat ryhmävalmennuspäivistä ja niihin voi lisätä myös yksilöcoachingia. Aiheita ovat mm.

  • sisäinen muutosprosessi ja sen ymmärrys
  • muutosvastarinnan käsittely
  • muutoksesta viestintä
  • selkeä johtaminen muutostilanteessa

Haluatko kuulla lisää?

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluistamme ja valmennuksista. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää!